UTGIVELSER I NORGE

Foreløpig er det utgitt 13 bøker på norsk av Neale Donald Walsch og to dvder (hvorav en spillefilm). Forfatteren har skrevet mange flere bøker som ikke er utgitt på norsk. Og en rekke filmer er utgitt basert på budskapet hans. Alle de tre bøkene i den opprinnelige Himmelske Samtale serien har omfattende bokutdrag og kan leses nedenfor.

Ingen av de 9 opprinnelige samtalebøkene er å få kjøpt fysisk, bare den første og den siste i samtaleserien er tilgjengelig digital hos Cappelen Damm.

For bøker og dvder m.m. på engelsk klikk her.

Bare når du forandrer menneskers sinn kan du vinne i slaget om å skape fred og harmoni for menneskeheten. Og det vil bare skje når menneskeheten forstår at dens problem ikke er militært, ikke er politisk og ikke økonomisk. Problemet for menneskeheten i dag er av åndelig karakter.

Neale Donald Walsch

NB! Denne boken er nå gratis digital. HIMMELSKE SAMTALER MED MENNESKEHETEN- STORMEN FØR STILLHETEN
Bok 1. Her, ikke et øyeblikk for tidlig, kommer en god grunn til å slutte å være redd for dagene som vil komme. Forfatteren til syv New York Times bestselgere i den verdenskjente og fengslende Conversations with God serien (Himmelske samtaler på norsk) Neale Donald Walsch, tilbyr oss en slående forklaring på omveltningene vi ser overalt på planeten akkurat nå. Deretter kommer han med en enkel plan for hvordan vi kan påvirke vår personlige og kollektive framtid på en særdeles positiv måte. Her tilbys en spirituell og sosial kraftpakke som vil løfte deg, fylle deg med håp og gi deg følelsen av å kunne håndtere alle våre morgendager.Denne boken kan gi deg ditt liv tilbake. Og vår verden, dens framtid.

Denne boken kan kjøpes fysisk her.

NB! Denne boken er nå gratis digital. DET ENESTE SOM VIRKELIG HAR BETYDNING
Bok 2. Forfatteren av Himmelske samtaler tilbyr et slående og inspirerende svar til spørsmålet menneskeheten har stilt seg siden tidenes morgen.

Livet trenger ikke å være en serie bekymringsfulle og utfordrende kriser som involverer økonomien, forhold, helse eller familien. Heller ikke trenger verden i sin helhet å være et sammensurium av konstante katastrofer rundt styresett, økonomi, økologi og kultur. I Neale Donald Walsch bok, Det eneste som virkelig har betydning, tilbyr han en oppskrift som er elegant i sin enkelhet og som umiddelbart vil løfte livet til alle de som omfavner det – og det kan forandre verden helt.

Denne boken kan kjøpes fysisk her.

Bøker i samtaleserien

Himmelske Samtaler, bok 1
NB! Denne boken kan nå leses i sin helhet via nettbiblioteket til Nationalbiblioteket. Klikk her.
E-boken kan også kjøpes hos Cappelen Damm her.

Denne boken vil hovedsakelig ta for seg personlige temaer og fokusere på det enkelte menneskes livs utfordringer og muligheter.Tenk om du kunne stille Gud de mest grunnleggende eksistensielle spørsmål – om tro og kjærlighet, livet og døden, det gode og det onde. Tenk om Gud ga deg klare, forståelige svar. Det skjedde med forfatteren av denne boken, Over en periode på flere år førte forfatteren en samtale med Gud der han fikk svar på spørsmål de fleste av oss stiller. Denne boken gir svar på mange av de spørsmål hver enkelt av oss er opptatt av. Les omfattende bokutdrag her.

Himmelske Samtaler, bok 2
NB! Denne boken kan nå leses i sin helhet via nettbiblioteket til Nationalbiblioteket. Klikk her.
Denne boken handler om mer globale emner, om geopolitisk og metafysisk liv på Jorden, og om utfordringene som verden nå står overfor.Vi er igjen invitert til å ta del i denne særdeles vakre og unike dialogen mellom forfatteren og Gud. I denne boken, den andre i trilogien, blir vi som lesere tatt og ristet litt. Tonen er mer alvorlig i den andre boken med himmelske samtaler, for sjelen vil ikke at vi skal havne i apati. Det er klart for en sosial, seksuell, politisk, økonomisk og teologisk revolusjon på jorden, en omveltning som vil overgå alt annet vi har sett. Les omfattende bokutdrag her.

Himmelske Samtaler, bok 3
NB! Denne boken kan nå leses i sin helhet via nettbiblioteket til Nationalbiblioteket. Klikk her.
Denne boken vil ta for seg universelle sannheter av høyeste rang og sjelens utfordringer og muligheter.Mange av spørsmålene du får svar på, har mennesket grublet over til alle tider, andre er dagsaktuelle og allmenngyldige. Verdens befolkning er på vei inn i en ekstraordinær tidsepoke, hevder Walsch. I løpet av de nærmeste årene vil det bli fattet beslutninger som avgjør retningen for de kommende desennier. Derfor anmoder han oss på det sterkeste om å lese denne boken. Den har et budskap til oss – et viktig budskap som kan forandre verden, sier Neale Donald Walsch. Les omfattende bokutdrag her.

Vennskap med Gud
en samtale uten grenser
NB! Denne boken kan nå leses i sin helhet via nettbiblioteket til Nationalbiblioteket. Klikk her.
Denne boken forteller Walsch om sin fortid, og om hvordan livet hans forandret seg etter at trilogien Himmelske samtaler ble utgitt. Nå stiller han nye spørsmål, og han drøfter de også sammen med Gud. Han snakker med Gud – ikke bare til Gud. Budskapet i boka viser oss hvordan vi kan bevege oss bort fra forestillingen om en Gud som står over oss som en “far i himmelen”, til likeverdighet hvor Gud er en indre venn.

Jeg snakker til alle. Hele tiden. Spørsmålet er ikke hvem jeg snakker til, men hvem som lytter.

Neale Donald Walsch

Samhørighet med Gud
NB! Denne boken kan nå leses i sin helhet via nettbiblioteket til Nationalbiblioteket. Klikk her.

Neale Donald Walsch har snakket med Gud om kinkige temaer før. Hans samtaler med Gud har både frydet og provosert mange. I Samhørighet med Gud lar han Gud oppklare mangt et forhold omkring menneskelig liv, lykke og lidelse. Vi glemmer så altfor lett den mest grunnleggende sannhet av alt i hele universet: Vi er alle ett. Levde og handlet vi bare ut ifra dette, ville vi ikke trengt illusjonene. Men illusjonene er der, vi har behov for dem (bortsett fra at det ikke finnes behov!), og de kan brukes til noe nyttig! Når vi først lever i illusjonenes verden, har de nemlig noe å vise hver og en av oss. Og bruker vi dem som veivisere, vil vi ikke bare få det bedre; vi vil også lettere kunne orientere oss på den reisen som fører til en mesters innsikt – noe som er forunt oss alle, ikke bare noen få utvalgte. Les omfattende bokutdrag her.

De nye Åpenbaringene
NB! Denne boken kan nå leses i sin helhet via nettbiblioteket til Nationalbiblioteket. Klikk her.

Hva er det som har ført oss så dypt ned i desperasjonen at det får oss til å begynne å ødelegge oss selv? Nå har vi nådd tidspunktet der vi må velge. Valgene kommer til oss i form av eksplosive verdensbegivenheter der livet slik vi kjenner det plutselig oppløses. Boken bidrar med en forklaring på krisen vi står overfor og hvordan vi skal løse den, bevege oss fremover og endelig bygge en ny verden av fred og harmoni basert på nye oppfatninger om Gud og livet. De nye åpenbaringene er gitt oss som redskap til å trekke oss ut av fortvilelsen, til å løfte oss opp til et nytt erfaringsnivå, til en ny forståelse av oss selv: Tiden er ikke inne for desperasjon, men for reparasjon!

Morgendagens Gud
Vår største åndelige utfordring
NB! Denne boken kan nå leses i sin helhet via nettbiblioteket til Nationalbiblioteket. Klikk her.

– All stor sannhet begynner som blasfemi.- Tidspunktet for å utfordre deres helligste overbevisninger er kommet.- Hvis dere ikke utfordrer overbevisningene deres snart, kommer overbevisningene deres til å utfordre dere.- Denne boken har til hensikt å være utfordrende.- Denne boken har til hensikt å redde verden.

Det finnes ikke noe slikt som en ukorrekt vei – for på denne reisen kan du ikke ”ikke komme” dit du går. Det er rett og slett et spørsmål om tempo – et spørsmål om når du kommer til å komme dit.

Neale Donald Walsch

Hjemme hos Gud
Et fantastisk kjærlighetsbudskap i en samtale med Gud. Hva skjer når livet er forbi? Hilser Gud oss velkommen, finnes det et helvete – eller skjer det ingenting? Døden har alltid vekket vår nysgjerrighet og vår frykt. I dette åttende og siste bidraget til bestselgerserien som begynte med Himmelske samtaler, formidler Neale Donald Walsch svarene på de mange spørsmålene rundt livets slutt, som vi alle stiller oss. I en dyptpløyende og personlig dialog med Gud uforsker han den prosessen som medfører at vi alle før eller senere må avslutte våre dager på jorden og starte et nytt liv i Guds rike, uansett våre jordiske gjerninger. Et forbløffende åndelig skrift med overraskende avsløringer!

Himmelske samtaler 4 (Kan kjøpes hos Cappelen Damm – e-bok)
Om å vekke menneskeheten
Neale Donald Walsch, kjent for en rekke bøker som gjengir samtaler han har hatt med Gud om alt mellom himmel og jord – bokstavelig talt – er tilbake etter flere års taushet, med nye dialoger med Vårherre. Nå handler det om at vår klode tilbys hjelp fra utenomjordiske høyt utviklede skapninger, og hvordan vi jordboere kan fremskynde vår evolusjon mot en oppvåkning av bevisstheten.

Himmelske samtaler er tilbake! (Ekstern link)
Artikkel av Henning Jon Grini publisert i magasinet Harmoni nr. 3 – 2017.
En ny og uventet dialogbok av Neale Donald Walsch har nettopp blitt utgitt. Den fortsetter samtalen om høyt utviklede vesener i universet og oppsummerer og utvider all den fantastiske visdommen vi ble gitt i de andre bøkene.

Andre Bøker

Lysbringere (utsolgt fra forlaget)
Er det mulig å ha full kontroll over livet? Kan du selv gjennom enkle, men svært effektive prosesser påvirke alle sider ved din tilværelse, slik som helse, økonomi eller mellommenneskelige forhold? Er det rett og slett mulig å skape seg det livet man lengter etter? Her og nå? Kanskje det til og med er du som skaper deg meningen med livet ditt?

Hele livet tror du at du er kroppen din. Av og til tror du at du er sinnet ditt. Det er i dødsøyeblikket du finner ut hvem du virkelig er.

Neale Donald Walsch

Den Lille Sjelen og Sola (utsolgt fra forlaget)
En vakker barnebok med tidløs visdom og nydelige illustrasjoner. Den Lille Sjelen og Sola er en enkel, sterk og rørende fortelling. Barnet ditt blir her kjent med fantastiske sider ved seg selv, ved livet og samtidig ved det vi ofte kaller Gud – eller den altomfavnende kjærligheten som alle er en del av. Og kanskje vil også foreldre gjennom denne boken gjenoppdage hvem de virkelig er.

Religion er et forsøk på å snakke om det usnakkbare. Resultatet blir ikke spesielt godt.

Neale Donald Walsch

DVD filmer

Himmelske Samtaler (Kan kjøpes hos GaiaInovations)
Etter Neale Donald Walsch’s bok som er oversatt til 36 språk. Over 7 millioner eksemplarer er solgt på verdensbasis, og den ble også en kjempesuksess i Norge!Filmen er basert på en sann historie. Neale Donald Walsch’s historie begynner med at han brekker nakken i en bilulykke og mister jobben. Når alt ser ut til å gå rett til dundas, vender han seg mot Gud for å få råd. Og Gud svarer…Traileren sees til høyre.

Neale Donald Walsch i Bergen (4 dvder, hvorav den ene kan sees her på denne siden.)
Ildsjelen arrangerte foredrag og seminar med Neale Donald Walsch i Bergen i september 2009. Det ble en opplevelse for livet med flere hundre mennesker tilstede.Nå er det endelig mulig å gjenoppleve denne unike stunden med en av verdens fremste åndelige budbringere. Dette er opptak fra NDW sin sannsynligvis siste Europaturne.Dette er et komplett kurs med innføring i NDWs tanker og teorier omkring Gudsbegrepet, forholdet Gud – menneske – samt livet og de mekanismer som virker inn på livene våre, samt metoder for å forbedre livskvalitet og korrigere våre måter å tenke og oppleve livet vårt på.