NORGESBESØK

NYTT! Video fra foredraget i Bergen i 2009 er nå tilgjengelig

NEALE DONALD WALSH BESØKTE BERGEN HØSTEN 2013

Tirsdag 22. oktober 2013 stod han igjen på scenen i Bergen. Dette er andre gang han besøker Bergen. Sist gang var i 2009 hvor han holdt både foredrag og seminar (les mer om det lenger nede på siden). Denne gangen skulle han bare ha foredrag og det ble holdt i Grieghallen. Det var god stemning blant publikum. Walsch er en entertainer og bruker mye humor når han skal formidle sitt budskap. Walsch stod på scenen i mer enn 3 timer, hvorav den siste tiden gikk med til å svare på spørsmål fra salen.

Walsch snakket mye om at vi er det guddommelige som erfarer seg selv i dualitet. Han snakket også mye om at vi står foran et viktig sprang som han kalte et kulturelt evolusjonsmessig nytt steg. Han snakket videre om at vi nå står foran en overhaling hvor det som ikke fungerer er i ferd med å bli erstattet av nye oppfatninger om livet/Gud, sa han. Og det trengs sier han videre da det er mye misoppfatninger rundt hvem vi er og hva Gud er.

Walsch er en person som virkelig har dedikert sitt liv til å endre menneskets bevissthet rundt begrepet Gud og åndelighet generelt. Arrangør for arrangementet var magasinet Ildsjelen.

Grieghallen 22. oktober 2013. Foto: Johnny Helleland

Den høyeste tanken er alltid den tanken som inneholder glede. De klareste ordene er de ordene som inneholder sannhet. Den mest storslagne følelsen er den følelsen du kaller kjærlighet.

Neale Donald Walsch

Oppslag i Dagbladet Magasinet 3. oktober 2009. For flere medieoppslag se lenger ned på siden.

TIDLIGERE NORGESBESØK

Neale Donald Walsch har tidligere gjestet Norge. Første gang var i 1999 i Oslo. Deretter i Oslo igjen i 2004 for å holde seminar.
I September 2009 besøkte Neale Donald Walsch Oslo og Bergen. Det ble en stor suksess. Foredraget og seminaret i Bergen ble filmet og er nå utgitt på dvd. Se utgivelser i Norge. Nedenfor sees noen bilder fra arrangementene.

De to bildene over er fra foredraget til Neale Donald Walsch i Oslo Konserthus 16/9 – 2009. Nesten 1200 mennesker kom for å høre Walsch. Foto: Johnny Helleland

Bildet over er fra foredraget til Neale Donald Walsch i Bergen 18/9 – 2009. Over 600 var tilstede ved Scandic Bergen City. Foto: Jan Robert Frammarsvik

MEDIEOPPSLAG

En god del artikler, bokanmeldelser og diverse har stått rundt forbi i forskjellige publikasjoner om Neale Donald Walsch og hans samtaler med Gud. Noe av det kan du lese nedenfor. Vi har ikke mulighet til å få oversikt over alt som publiseres.

Walsch besøket i Oslo og Bergen 2009

Walsch besøket i Oslo 2004

Walsch besøket i Oslo 1999

Det finnes ingen tilfeldigheter i universet.

Neale Donald Walsch

Følelser er sjelens språk.

Neale Donald Walsch

Lytt til følelsene dine. Lytt til dine høyeste tanker. Lytt til din erfaring. Hvis noe av dette ikke stemmer overens med det lærerne dine har sagt eller med det du har lest i bøker, så glem ordene.

Neale Donald Walsch